Facebook Twitter Google+

Facebook, Twitter, Google+ pratite nas !!

Facebook, Twitter, Google+ pratite nas !!

Kako biste lakše pratili naše aktivnosti i bili na vrijeme informirani o svemu što radimo: promocije, akcije, informacije o novim kontaktnim lećama i otopinama za kontaktne leće na tržištu, obavijesti o proizvodima iz područja oftalmologije i optometrije, obavijesti o povlačenju nekih proizvoda s tržišta i dr., otvorili smo profile na društvenim mrežama.

Prije dvije godine otvorili smo stranicu „Kontaktne leće“ na Facebooku. Broj članova postepeno je rastao i sada brojimo 3049 članova te smo najveća specijalizirana grupa za korisnike kontaktnih leća na našim prostorima!!!

Također, otvorili smo profil "Kontaktne leće" na Twiteru kako bi nas i Twitteraši mogli pratiti.

S obzirom na to da broj korisnika raznih društvenih mreža svakodnevno raste, otvorili smo stranicu „Kontaktne leće“ i na najnovijoj društevnoj mreži GOOGLE+.

Svaki korisnih kontaktnih leća trebao bi imati i odgovarajuće naočale. Nedavno smo na Facebooku otvorili grupu "Naočale" kako bismo vam mogli pružiti i informacije o dioptrijskim i sunčanim naočalama te kako biste na vrijeme bili informirani o trenutačnim promocijama i akcijama vezano uz naočale.

Pratite nas na društvenoj mreži koja vam najviše odgovara, preporučite naše profile/stranice svojim prijateljima, a mi ćemo vas, s vremena na vrijeme, iznenaditi poklonima!

Što nas više ima, to imamo više akcija i promocija!! :))


Autor:
optometrist, bc. Livio Svržnjak


02.05.2012. 07:01

Komentari

Komentiranje nije dozvoljeno.