Facebook Twitter Google+
Cooper Vision Color tones

Cooper Vision Color tones

Ovaj proizvod možete kupiti u optikama:

Zagreb

Livision optika

Vukovarska 58A
Tel: (01) 617 07 18
www.livision-optika.com
Pošalji upit

Karlovac

Optika Paloma

Herte Turze 2
Tel: (047) 41 68 68
www.dr-pavan.com.hr

Omogućite sebi i drugima da Vas vide drugačije!
CooperVision Color tones mjesečne zamjenske kontaktne leće u boji mijenjaju izgled vaših očiju popout čarobnog štapića!Tehnologija izrade kontaktnih leća toliko je napredovala da one više ne predstavljaju samo optičko pomagalo za osobe sa slabijim vidom. Danas su kontaktne leće izuzetno ugodne i zabavne za nošenje, a pomoću kontaktnih leća u boji, svom izgledu dajete sasvim novu dimenziju. Uz Color tones kozmetičke leće možete biti sve što poželite: živahni, ozbiljni, romantični... Uspješno mijenjaju boju i najtamnijim očima.

Color tones kontaktne leće postoje u sedam interesantnih nijansi.


Prilikom nošenja kozmetičkih kontaktnih leća važno je biti svjestan činjenice da, u određenim uvjetima, obojeni dio leće može nakratko prekriti zjenicu i smanjiti vidno polje. Prilagođavajući se vanjskim uvjetima, veličina zjenice neprestano se mijenja pa u uvjetima sa slabijim osvjetljenjem vaša zjenica može biti veća od prozirnog središta leće, što može donekle smanjiti oštrinu vašeg vida.

Coolor tones kontaktne leće proizvedene su od hidrogelnog materijala te su dostupne s dioptrijom i bez dioptrije, koriste se kao kozmetički dodatak i u medicinske svrhe, kako bi dobili prirodan izgled oka nakon povrede.

Za kozmetičke kontaktne leće vrijede ista pravila kao i za ostale vrste kontaktnih leća: redovita njega uz strogo poštivanje higijene presudna je za očuvanje zdravlja očiju. Vaše leće njegujte sredstvima koja preporučuju kontaktolozi (optometrist, oftalmolog) i prema uputama proizvođača.

Važno!

  • potrebno je naglasiti da, iako su kontaktne leće u boji namijenjene kozmetičkoj upotrebi, strogo je zabranjeno posuđivanje i izmjenjivanje s prijateljima jer se radi o medicinskom proizvodu, i kako bi izbjegli neželjene upale.
  • prije kupnje kontaktnih leća u boji potrebno je savjetovati se sa svojim optometristom ili oftalmologom kako bi dobili potrebne upute o pravilnom korištenju istih.
Autor:
bc. Livio Svržnjak, optometrist

Pročitajte uputu za pravilno nošenje mekih kontaktnih leća


Tehničke karakteristike

Materijal: methafilcon A
Aktivni sastojci ovlaživanja: ne
Postotak vode: 55%
Tinktura: leće u boji
Dijametar: 14.40 mm
Bazna zakrivljenost: 8.6 mm
Debljina u centru: 0.09 mm (-3.00 D)
Raspored nošenja: dnevno nošenje
Preporučen raspored izmjene: 30 dana
Veličina pakiranja: 2 kom
Indikatori na leći: ne
Način stabilizacije:
UV filtri: ne
Dk: 17
Dk/t: 19
Modul:
Debljina ruba:
Tretman površine: ne
Optička zona: 8.00 mm
Dotok kisika:
Potrošnja kisika

Parametri dioptrija

Raspon sferne dioptrije Raspon cilindrične dioptrije Osi
0.00 do -6.00 korak 0.25


30.10.2011. 20:04

Komentari

Komentiranje nije dozvoljeno.